Zoekfilters
Resultaten (20)
morgen verzonden
Bees & Honey
River Cottage Handbook No.19
2024 || Hardcover || Rachel de Thample || Bloomsbury Publishing
The nineteenth River Cottage Handbook provides a comprehensive guide to setting up a hive, caring for healthy bees and harvesting their honey, as well as recipes for eating, soothing and healing
On Meat
Modern Recipes for the Home Kitchen
2025 || Hardcover || Jeremy Fox e.a. || Phaidon Press
Acclaimed American chef Jeremy Fox’s eagerly awaited sequel to the global bestseller On Vegetables, featuring more than 160 recipes for the home cook and creative carnivore It was tasting his Jewish grandmother’s beef and tongue dish in Pennsylvania at the age of nine that first inspired chef Jeremy Fox’s passion for food. Described by David Chang as ‘one of the greatest chefs America’s ever produced,’ Fox is celebrated for the inventive food he showcases at his California restaur...
morgen verzonden
Ghana to the World
Recipes and Stories That Look Forward While Honoring the Past
2025 || Hardcover || Eric Adjepong e.a. || Random House USA Inc
morgen verzonden
Het sportkookboek voor wielrenners
2023 || Paperback || Stephanie Scheirlynck || Lannoo
Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren. In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te sporten. En...
Van Boven in het wild
Eetbare-plantengids & receptenboek
2025 || Paperback || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar
HERZIENE UITGAVE VAN HET GOUDEN KOOKBOEK VAN 2022
Een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen
Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit de natuur. Want waarom zou u tuinkers kopen als er hondsdraf tussen uw stoeptegels groeit? U moet het alleen wéten en leren herkennen.
Nou: dit boek is een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen. Yvette laat u de meest voorkomende wilde planten zien, ze leert u hoe u ze kunt herkennen en waar ze naar smaken. Zo leert...
morgen verzonden
Over eten en koken
wetenschap en cultuur in de keuken
2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...
On Food And Cooking
The Science and Lore of the Kitchen
2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster
An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p
Mokonuts
2025 || Hardcover || Moko Hirayama e.a. || Phaidon Press
100 recipes from the cult restaurant and café in Paris, famed for its friendly family-table atmosphere and delicious, eclectic food
Mokonuts tells the story of this unique restaurant, which enjoys a reputation that goes far beyond the local Parisian scene. Divided into five sections (Morning, Appetizers, Mains, Larder, Sweet), the book reveals how to easily recreate the dishes that made Mokonuts a success, including their famous cookies.
Inspired by the co-founders Moko Hirayama and Omar Kor...
The Art of French Baking
2025 || Hardcover || Ginette Mathiot e.a. || Phaidon Press
The classic collection of more than 350 authentic French dessert recipes from the ultimate authority on French home cooking From éclairs to soufflés and macarons to madeleines, when it comes to desserts, no-one does it better than the French. With Ginette Mathiot as your guide, beautiful, elegant and delicious French desserts are easy to create at home. The Art of French Baking is the definitive collection of authentic French pastry and dessert recipes. From Tarte Tatin and Hazelnut Petit F...
morgen verzonden
Bloedgroepdieet
voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging
|| Paperback || Peter D'Adamo || VBK Media || met inkijkexemplaar
Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voe...