Resultaten (20)

212,95
Levertijd: 9 werkdagen
+
Bestel

Milk Processing and Quality Management / 5th edition

2008 || Hardcover || Adnan Y. Tamime || John Wiley and Sons Ltd

The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern large-scale dairy operations. The fifth volume in the series, Milk Processing and Quality Management, provides timely and comprehensive guidance on the processing of liquid milks by bringing together contributions fr...

83,99
Levertijd: 8 werkdagen
+
Bestel

Raven Biology of Plants / 8th edition

2012 || Hardcover || Susan E. Eichorn e.a. || Macmillan

Long acclaimed as the definitive introductory botany text, Raven Biology of Plants stands as the most significant revision in the book's history. Every topic was updated with information obtained from the most recent primary literature, making the book valuable for both students and professionals. This textbook is available with LaunchPad.

LaunchPad combines an interactive ebook with high-quality multimedia content and ready-made assessment options, including LearningCurve adaptive quizzing. ...

17,45
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Open(ing) Spaces

Design as Landscape Architecture

2014 || Hardcover || Hans Loidl e.a. || Birkhauser

"What does the landscape architect actually do as a design?" The authors investigate this seemingly simple question. What resources are available for designing open spaces? What part is played by conditions deriving from nature? How are locations and spaces created in the open air, how are paths routed and boundaries set, how are hard and soft materials used? Drawing on practical and theoretical experience, this introduction, often used as a textbook, reveals the central components of design ...

47,00
Levertijd: 5 werkdagen
met 5% korting 44,65
+
Bestel

Praktijkboek bosbeheer / 2e herziene druk

2018 || Hardcover || Johnny Cornelis || Stichting Probos en Inverde

Bij het beheer van bossen is vakkennis onontbeerlijk. Ingrepen van een bosbeheerder kunnen decennia lang doorwerken in het bos. Vakkennis vormt daarom één van de pijlers van duurzaam bosbeheer.

Dit boek is gemaakt door bijna 80 deskundigen uit zowel Nederland als Vlaanderen. In 17 hoofdstukken beschrijven zij alle aspecten van het praktische bosbeheer. Centraal staan de twee belangrijkste sturingsmaatregelen in bossen, namelijk verjongen en vellen. Om deze reden vormen hoofdstukken als verj...

242,75
Levertijd: 6 werkdagen
+
Bestel

Dairy Science and Technology / 2nd Edition

2005 || Hardcover || P. Walstra e.a. || Taylor & Francis

Building upon the scope of its predecessor, Dairy Science and Technology, Second Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products. It focuses on the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformations. The authors, highly regarded educators and researchers, divide the content of this book into four parts.

Part I, Milk, discusses the chemistry, physics, and microbiology of milk. In addition to providing knowledge of...

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,45
+
Bestel

De Bosatlas van het voedsel

2014 || Hardcover || Noordhoff || met inkijkexemplaar

De Bosatlas van het voedsel laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd.

Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.

99,95
Levertijd: 6 werkdagen
+
Bestel

Stadsbomen Vademecum 4 / 6e editie

Boomsoorten en Gebruikswaarde

2023 || Hardcover || J.J.C. Janssen || IPC Groene Ruimte

Om te kunnen zorgen dat bomen op de juiste plaats worden geplant en daar hun hele leven kunnen blijven staan, is het van belang te weten welke eisen de verschillende boomsoorten stellen. Daarnaast is kennis van de groeiwijze en van de seizoensaspecten zoals uitlopen, bloei, vruchtdracht en herfstkleuren van belang.

De juiste boom op de juiste plaats kan volledig uitgroeien en vereist minimale verzorging. Stadsbomen Vademecum 4: Boomsoorten en gebruikswaarde geeft van de meeste in Nederland br...

31,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 30,35
+
Bestel

Praktijkgericht onderzoek in de ruimtelijke planvorming / Druk 5

Methoden voor analyse, visievorming en ontwerp

2022 || Hardcover || Dick van Dorp e.a. || Uitgeverij Landwerk, Wageningen

Ruimtelijke planvormers zoeken naar oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Vaak ligt de nadruk op de oplossing, maar geen oplossing zonder gedegen onderzoek. De uitgave ‘Praktijkgericht onderzoek in de ruimtelijke planvorming’ biedt een uitgebreid overzicht van beschikbare onderzoeksmethoden in de verschillende fasen van de planvorming.

Onder redactie van Wim Simons en Dick van Dorp van hogeschool Van Hall Larenstein schrijven experts in het vakgebied over diverse methoden van onderzo...

103,55
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Food quality management / 1st Edition

Technological and managerial principles and practices

2020 || Hardcover || Pieternel A. Luning e.a. || Wageningen Academic Publishers || met inkijkexemplaar

Consumer understanding of food quality is crucial as their concerns for healthy, safe and sustainable food production remain high. This forces actors and stakeholders in the agribusiness and food industry to use quality management as a strategic approach in production and innovation.

This book describes Food Quality Management (FQM) in one integrated concept. Firstly, all relevant aspects of food quality management are combined into one FQM-function model, which shaped the structure of the bo...

45,55
Levertijd: 22 werkdagen
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p