Zoekfilters
Resultaten (11)
morgen verzonden
De Bosatlas van het Cultureel erfgoed
2014 || Hardcover || Noordhoff
Dit monumentaal overzichtswerk brengt in meer dan 1000 kaarten en afbeeldingen het erfgoed van Nederland in kaart.
De atlas bevat informatie over kastelen, molens, parken, sportpaleizen, bedevaarten, volksfeesten, bloemencorso's, de oudste voetbalclubs, bioscopen, popmuziek, straatnamen en nog vele honderden onderwerpen meer.
Met speciale aandacht voor Nederlands erfgoed in het buitenland.
morgen verzonden
DyslexieSleutels / Druk 2
Ontdek wat voor jou werkt
2022 || Paperback || Marzenka Rolak || SWP || met inkijkexemplaar
Door middel van verschillende praktische opdrachten, de DyslexieSleutels, krijgen leerlingen met dit werkboek inzicht in hun dyslexie.
Ze ontdekken hun sterke kanten en hoe ze die kunnen inzetten bij het leren. Ze ervaren hoe ze lange teksten kunnen leren, mindmaps kunnen maken én woorden en grammatica kunnen onthouden.
Ook is het belangrijk om te weten hoe ze met toetsstress kunnen omgaan. Bij veel stress werkt het werkgeheugen minder goed, en geleerde informatie is dan moeilijk op te roepe...
morgen verzonden
Vakwoordenboek Italiaans onroerend goed
nederlands-Italiaans / Italiaans - Nederlands
2012 || Hardcover || P.L. Gillissen || Guide-Lines
morgen verzonden
De Bosatlas van het voedsel
2014 || Hardcover || Noordhoff || met inkijkexemplaar
De Bosatlas van het voedsel laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd.
Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.
morgen verzonden
De Bosatlas van Amsterdam
|| Hardcover || Noordhoff
De Bosatlas van Amsterdam: de hoofdstad van Nederland in al haar facetten. De Bosatlas bevat onder anderen:
- Honderden kaarten, afbeeldingen en foto's;
- Over onder andere de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams en het Concertgebouw en de dancescene;
- Met paginavullende infographics en historische doorkijkjes;
- Gebonden, 272 pagina's.
morgen verzonden
Water Atlas of the Netherlands
2013 || Hardcover || Redactie || Noordhoff
Met deze water atlas of the Netherlands maakt u een reis door de wereld van het water. Onderwerpen als watermanagement, landbouw en visserij, drinkwaterwinning en rivieren en zeeën komen voorbij in meer dan 300 kaarten en afbeeldingen.
morgen verzonden
Woordenboek Populair Frans - Nederlands / Druk 2
Woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde
2018 || Paperback || Berry van de Wouw || Uitgeverij Arti-Choc || met inkijkexemplaar
Vindt u het Frans ook een mooie taal, maar soms wat moeilijk te verstaan? Goede kans dat dat komt door het 'argot' (populair Frans) dat u overal tegenkomt.
Op school wordt vooral het standaard-Frans onderwezen, waarmee we ons meestal wel kunnen redden. Zo leren we 'chaussures' voor schoenen. Maar als de Fransen in plaats daarvan 'pompes' of 'godasses' of 'grolles' gaan zeggen, dan hebben we een probleem. Gelukkig is er nu deze handige 'dico', waarin de meest gangbare (en ondeugende) termen te ...
morgen verzonden
Vakwoordenboek Frans onroerend goed
Nederlands-Frans / Frans-Nederlands
|| Paperback || P.L. Gillissen || Guide-Lines
morgen verzonden
Een heel kleine geschiedenis van bijna alles / Druk 8
2020 || Paperback || Bill Bryson || Atlas Contact || met inkijkexemplaar
Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het op de grote levensvragen aankomt. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volw...
morgen verzonden
Food Atlas of the Netherlands
2015 || Hardcover || Henk Leenaers e.a. || Noordhoff
Food Atlas of the Netherlands laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd. Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.