Resultaten (8)
morgen verzonden
Pastasalades
2022 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Lentepicknick, zomers barbecuefeest, herfstmaaltijd of decemberbuffet... pastasalades zijn het jaar rond een gegarandeerde hit. In dit boek vind je 35 verrassende varianten: origineel Italiaans of spannend Aziatisch, koud of lauwwarm, en met alle mogelijke pastasoorten. Plus een stap-voor-stap handleiding voor het perfect koken van de pasta en handige tips voor serveren en bewaren.
morgen verzonden
Dippen en Smeren
2020 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.
De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.
Dip ze!
morgen verzonden
Tapas en pincho's
2016 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Genieten van tapas en hun Noord-Spaanse broertje pinchos staat bijna gelijk aan genieten van het leven! Neem er net als de Spanjaarden alle tijd voor en zorg dat de basis goed is met mooie, verse ingrediënten. In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor hapjes uit verschillende delen van Spanje. Van gamba's pil-pil tot escabeche en van lamsworstjes met aioli tot patatas bravas.
morgen verzonden
Uit de rookoven / Druk 2
2020 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren.
morgen verzonden
Happen van de plank
in 12 verrassende thema's
2022 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken, steeds met een combinatie van zelfgemaakte en slim ingekochte delicatessen. Probeer de klassieke tapasplank of de Japanse plank, maar ook een chef's plank, dessertplank, of zelfs een kidsplank. Met 38 recepten en vele tips om samen te genieten van de hapjes van de houten plank.
morgen verzonden
Vis, makkelijk en lekker
35 succesrecepten met vis, schaal- en schelpdieren
2016 || Hardcover || Desiree Verkaar || DEX Publishers
35 succesrecepten met vis, schaal- en schelpdieren
Wat is veelzijdiger dan vis, schaal- en schelpdieren? Laat je eens inspireren door het aanbod op de vismarkt. Van zilveren sardines tot koraalrode ponen en zeewezens met scharen of tentakels: een wereld vol ongekende smaken en mogelijkheden gaat voor je open.
Met dit boek vol succesrecepten sla je gegarandeerd aan het experimenteren en wordt het een koud kunstje om vaker vis op het menu te zetten. je ontdekt de beste bereidingstechnieken met ...
morgen verzonden
Van de grill op de plank
2021 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
morgen verzonden
Pasta's en sauzen
2015 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.