Zoekfilters
› Cantal Uitgeverij (8)
› Educatieve Uitgeversgr... (4)
› ThiemeMeulenhoff bv (4)
» Toon alle opties (3)
› De Kempel Helmond (4)
› EuroCollege (3)
› Hogeschool Rotterdam (3)
» Toon alle opties (2)
Studieboeken (28)
maandag verzonden
Toegepaste Thermodynamica / Druk 2
energie-omzettingen in apparaten en installaties
2019 || Paperback || G. van der Linden e.a. || ThiemeMeulenhoff bv
De uitgave Toegepaste Thermodynamica belicht de thermodynamica vanuit een praktisch-werktuigbouwkundige invalshoek en past deze vervolgens toe op concrete apparaten en installaties.
maandag verzonden
Examentraining Spaans Manager Ondernemer horeca
SPA MOH EX
2019 || Paperback || L. Braam e.a. || Educatieve Uitgeversgroep B.V.
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
maandag verzonden
Handig met getallen 1A (custom Hs. de Kempel)
Rekenwerkboek: Getallen en Strategieƫn
2019 || Paperback || Jaap de Waard || Cantal Uitgeverij
maandag verzonden
Handig met getallen 1B (custom Hs. de Kempel)
Rekenwerkboek: Bewerkingen
2019 || Paperback || Jaap de Waard || Cantal Uitgeverij
maandag verzonden
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiƫle veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
maandag verzonden
HRP 11: Algemene drankenkennis / Druk 2
Algemene drankenkennis
2019 || Paperback || C. Schrama || Educatieve Uitgeversgroep B.V.
maandag verzonden
Handig met getallen 3 (Custom Hs. de Kempel)
Rekenwerkboek: Meten
2019 || Paperback || Suzanna Hoeksma || Cantal Uitgeverij
maandag verzonden
Tendens Bronnenboek leidinggeven
2019 || Paperback || Alberdien Terpstra e.a. || Edu'Actief || met inkijkexemplaar
Kenmerkend voor de methode Tendens zijn de specifieke beroepssituaties. Naast aandacht voor kennis is in het lesmateriaal van Tendens veel aandacht voor de beroepscompetenties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.
Als leidinggevende in de horeca, facilitaire, reis- of recreatiebranche stuur je een team van medewerkers aan. Je vertaalt het beleid van het bedrijf n...
maandag verzonden
HET SALESTRAJECT
2020 || Paperback || Edu'Actief
maandag verzonden
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...