Zoekfilters
Studieboeken (14)
Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3
2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
ENG A2 HOM / Druk 2
Engels A2 voor Ondernemer Horeca
2018 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Inspelen op de customer journey | combipakket
2023 || Paperback || Boom Beroepsonderwijs || met inkijkexemplaar
Sarphati | Commercie
Commercie is handel, het verkopen van middelen of diensten, met als doel winst
te maken. Commercie is vooral gericht op de zakelijke markt: ofwel verkoop
aan andere bedrijven en instellingen. Er is veel werk te doen in deze sector,
want achter één consumentenkoop zit een veelvoud aan zakelijke transacties.
Er is bovendien veel variatie. Of het nu gaat om verkoop van bouwmaterialen,
catering aan zorginstellingen, verkoop door de groothandel, plaatsing van
uitzendkrachten...
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...
Oefenbundel Spaans A1-niveau / Druk 2
Oefenbundel Spaans A1-niveau
2024 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
HFR 1 INT / Druk 3
Hotelmanagement & Frontoffice (Engelstalig)
2020 || Paperback || A. Ronhaar e.a. || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Engels B1-niveau voor Hospitality
ENG B1 HOS
2022 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Examentraining Spaans Manager Ondernemer horeca
SPA MOH EX
2019 || Paperback || L. Braam e.a. || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Commerciële calculaties, deel 1 | combipakket
2023 || Paperback || Boom Beroepsonderwijs || met inkijkexemplaar
Commerciële calculaties deel 1 | combipakket
Hoe voer je een commercieel traject uit wat aansluit bij de customerjourney? Daarover leer je meer met dit leermiddel van Sarphati | Commercie. De onderwerpen van deel 1 gaan over procenten, promillen en verhoudingen, gemiddelden en afronden, inkopen en bestellen, van consumentenprijs naar brutowinst, van omzet naar nettowinst, verkoopprognose opstellen en het interpreteren van dataoverzichten.
De inhoud van het leerwerkboek gaat uit van de hande...