Zoekfilters

Eten en drinken algemeen (18)

21,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Rook! Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

2016 || Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken va...

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ottolenghi het kookboek / Druk 2

2019 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

'De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling: levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken.' Nigella Lawson

De naam Ottolenghi heeft de laatste jaren met een onstuitbare gang onze harten en keukens veroverd. Ottolenghi staat voor een eigenzinnige mix van vooral Midden-Oosterse smaken, royaal en verrassend gebruik van kruiden...

28,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Laura's bakery basisbakboek

van ongeschreven bakregels tot de allerlekkerste koekjes & cakes

2016 || Hardcover || Laura Kieft || Forte culinair || met inkijkexemplaar

Bakken is populairder dan ooit, iets dat Laura Kieft van het populaire bakblog Laura's Bakery al jaren weet. Maandelijks vinden ruim 350.000 unieke bezoekers de weg naar haar lekkere, duidelijke en niet al te moeilijke recepten.

In dit basisbakboek heeft Laura de beste basisrecepten verzameld en laat ze zien hoe je met een goede basis kunt variëren,om zo oneindig veel verschillende baksels op tafel te zetten. Het blijft niet alleen bij recepten, Laura deelt ook informatieve basiskennis, hand...

19,99
Leverbaar vanaf 23 augustus
+
Bestel

The Green Kitchen Smoothies

meer dan 50 recepten voor smoothies, sapjes, granola's en desserts

2021 || Hardcover || David Frenkiel e.a. || Becht || met inkijkexemplaar

In The Green Kitchen Smoothies delen David en Luise van de blog Green Kitchen Stories hun favoriete smoothierecepten. Lees hier meer!

The Green Kitchen Smoothies

Een smoothie is de makkelijkste manier om meer groenten en fruit - en daarmee vezels en waardevolle antioxidanten - binnen te krijgen. In The Green Kitchen Smoothies delen David en Luise hun favoriete smoothierecepten, zoals de uitslaapsmoothie, een warme smoothie of een sinaasappel-sesamsmoothie. Beginnend bij de basis wordt eerst u...

9,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het spirelli kookboek

voor lekkere groentepasta's en salades

2016 || Hardcover || Orathay Souksisavanh e.a. || Good Cook B.V.

Verander stevige groente en fruit eenvoudig in de lekkerste pasta's en salades. Met Het spirelli kookboek heb je 30 snelle en gezonde recepten voor je spiraalsnijder. Slijp courgettespaghetti en serveer het met garnalen en knoflook, draai wortelparppadelle met sinaasappel en specerijen of tover een Thaise salade van slierten papaja op tafel. Ontdek hoe makkelijk en voedzaam deze maaltijden op basis van groenteslierten zijn.

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

BBQbijbel

van asperges tot zwezerik

2016 || Hardcover || Julius Jaspers || Carrera

BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs....

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

WAT ZULLEN WE DRINKEN

de juiste drank voor het juiste moment

2016 || Hardcover || Joachim Boudens || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

Topsommelier Boudens vertelt hoe je de ideale dranken kies voor elke gelegenheidJoachim Boudens is sommelier van driesterrenrestaurant Hertog Jan en werd benoemd tot Belgian Beer Ambassador 2013. In dit boek deelt hij zijn kennis over en zijn passie voor dranken, en een heleboel praktische tips over foodpairing, schenken, bereiden en bewaren. Niet alleen wijnen komen uitgebreid aan bod, maar ook bieren, cocktails en niet-alcoholische dranken. De recepten voor zelfgemixte dranken van Joachim z...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

life in balance

een nieuwe kijk op vers eten

2016 || Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar

Gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance

In dit kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte, verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto's en heerlijke en toegankelijke recepten zijn zoals we die van Donna gewend zijn.

Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afg...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Smokey Goodness

het ultieme BBQ boek

2021 || Hardcover || Jord Althuizen || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Geniet!

lekker eten na een maagband, gastric bypass of gastric sleeve én voor het hele gezin!

2016 || Hardcover || Eric Meir e.a. || Manteau

Eric Meir is behalve enthousiast amateurkok ook obesitaschirurg. Het viel hem al jaren op dat zijn patiënten meestal wel goed vermagerden, maar dikwijls een problematische relatie hadden met voeding. Vooral genieten van voedsel zonder te vervallen in een eentonig eetpatroon blijkt voor veel mensen na een vermageringsoperatie een probleem te zijn.

Eric Meir en chef-kok Wout Bru slepen hun messen en gingen de uitdaging aan. 'Geniet!' is een kookboek vol heerlijke gerechten met oogstrelende fot...