Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Eten en drinken algemeen (11)

39,99
Leverbaar vanaf 19 maart 2025
+
Bestel

Fire Dining

Heerlijk buiten koken op het buitenvuur

2024 || Hardcover || Julie Minne || Lannoo

Buitenvuren type BBQ met grill én teppanyaki, zoals White Fire en Ofyr, zijn ongelofelijk hot. Deze vuren zijn makkelijker te onderhouden dan een klassieke BBQ én je kunt er gewoon álles op bereiden. Bovendien zijn ze ook supergezellig als vuurschaal in je tuin! Met Fire Dining wil Julie Minne aantonen dat fine dining perfect mogelijk is met deze toestellen en dat je met een goeie voorbereiding de hele avond samen met je gasten kunt tafelen. Alle gerechten zijn dan ook gemaakt om te sharen...

29,99
Leverbaar vanaf 18 september
+
Bestel

The sweetest table

2024 || Hardcover || Sarah Renson BV || Lannoo

Van heerlijk homemade gebak en desserts kun je nooit genoeg krijgen! In haar nieuwe boek presenteert toppatissier Sarah Renson weer de lekkerste zoete zondes, van taart tot dessert. De creaties worden perfect in beeld gebracht door fotografe Lot Van Riel, maar ze worden ook aangevuld met zalige sfeerbeelden. Kortom, een bakboek om eerst even mee op de bank te kruipen en te genieten, en dan meteen zelf aan de slag te gaan in je eigen keuken.

29,99
Leverbaar vanaf 23 oktober
+
Bestel

Finesse

De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur bij je thuis

2024 || Hardcover || Thomas Diepersloot || Lannoo

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Topchef Thomas Diepersloot (Michelin *) stelt je zijn keuken voor: met producten van eigen bodem streeft hij continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze dessert: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!

27,99
Leverbaar vanaf 21 augustus
+
Bestel

Ras el Hakim

Marokkaanse recepten voor alledag

2024 || Hardcover || Hakim Chatar || Lannoo

Het eerste kookboek van hobbykok en professioneel bon vivant Hakim Chatar staat bol van de Marokkaanse crowd pleasers. Van gehaktballetjes tot vers brood en warme amandelkoekjes, bij elk recept tovert Hakim enkele simpele ingrediënten om tot een feestmaal om te delen met vrienden en familie. Ras el Hakim maakt je wegwijs in de moderne Marokkaanse keuken. Je leert met veel flair kruiden combineren, een veggie tajine op tafel zetten en - cruciaal! - de perfecte muntthee brouwen.

27,99
Leverbaar vanaf 27 november
+
Bestel

De fles

Kies de juiste fles volgens je eigen smaak, budget, gelegenheid en foodpairing

2024 || Hardcover || Gianluca Di Taranto || Lannoo

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het bakmanifest

65 recepten om gelukkig van te worden

2024 || Hardcover || Sylvia Konior || Lannoo || met inkijkexemplaar

De van oorsprong Poolse Sylvia Konior kennen we als de flamboyante bakster uit Bake Off Vlaanderen, waar ze de presentatoren regelmatig met de mond vol tanden liet staan. Maar Sylvia kan vooral ontzettend goed bakken. In haar eerste boek presenteert ze de heerlijkste en kleurrijkste taarten, cakes en koekjes, telkens met een eenvoudige basis en een excentrieke finishing touch. Van ananascake met chocoladeganache en kokos tot originele macarons en Thaise koekjes.

24,99
Leverbaar vanaf 23 oktober
+
Bestel

31’ zot van koken

2024 || Hardcover || Loïc Van Impe || Lannoo

Binnen een half uur aan tafel kunnen zitten? Dat kan! Of moet ik zeggen, binnen een half uur + een minuut? Voor alle recepten die je in dit boek vindt, had ik 31 minuten of minder nodig. Geen wachttijden voor trage marinades of langdurige gisting. Geen gerechten die langer dan een uur moeten garen. Wie mij kent weet dat ik ervan houd om veel tijd in de keuken door te brengen. Maar ik word ook blij van het klaarmaken van makkelijke gerechtjes zonder al te veel ingrediënten en vooral... in kor...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Chef Bru

De brasseriekeuken van Wout Bru

2024 || Hardcover || Wout Bru || Lannoo

Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek. In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!

24,99
Leverbaar vanaf 23 oktober
+
Bestel

Wat koken we vanavond?

Stap voor stap - Koken is kinderspel

2024 || Hardcover || Vicky De Beule e.a. || Lannoo

Sta je vaak alleen voor het fornuis, om weer dezelfde maaltijd klaar te maken en telkens dezelfde reacties te krijgen? Dat is nu verleden tijd! Verdeel de keukenschorten en maak van koken een familiegebeurtenis. Kinderen kunnen met plezier helpen bij het klaarmaken van de maaltijd, en tegelijkertijd ook hun motorische skills (roeren, snijden…) en andere vaardigheden als metend rekenen (wegen, tellen...) inoefenen. Tieners kun je meer autonomie en zelfvertrouwen geven door hen eens alle...

39,99
Leverbaar vanaf 9 oktober
+
Bestel

Bakken voor iedereen

2024 || Hardcover || Christophe Declercq || Lannoo

Meesterpatissier Christophe Declercq bundelt zijn decennialange bakervaring in dit ultieme collector's item voor de enthousiaste thuiskok. Met zijn professionele tips mislukt geen enkel bakproject meer. Christophe deelt basisrecepten voor verschillende soorten deeg, beslag, mousse, crème en pudding, die je daarna kunt combineren tot oneindig veel desserts en taarten. Met Bakken voor iedereen maak je niet alleen de lekkerste madeleines en chocolate chip cookies, je leert ook hoe je fijne pati...