Zoekfilters

Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Verschijningsjaar
2025 (9)
2024 (6)
2023 (3)
Verschijningsvorm
Hardcover (15)
Paperback (10)

Eten en drinken algemeen (25)

27,95
Leverbaar vanaf 6 maart
+
Bestel

Low Waste Kitchen

Radical Recipes for Sustainable Living

2025 || Hardcover || Alessandro Vitale || Dorling Kindersley Ltd

24,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Bees & Honey

River Cottage Handbook No.19

2024 || Hardcover || Rachel de Thample || Bloomsbury Publishing

The nineteenth River Cottage Handbook provides a comprehensive guide to setting up a hive, caring for healthy bees and harvesting their honey, as well as recipes for eating, soothing and healing

16,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Dali. Les diners de Gala

2025 || Hardcover || Taschen || Taschen GmbH

Ever heard of surrealist fine dining? This must-have reprint of Les diners de Gala reveals the exotic flavors and elaborate imaginings behind the legendary dinner parties of Salvador and Gala Dalí. With bespoke illustrations from Dalí himself, this book is at once an artwork, a practical cookbook, and a delicious morsel of multisensory pleasure.

42,95
Leverbaar vanaf 11 maart
met 5% korting 40,80
+
Bestel

Ghana to the World

Recipes and Stories That Look Forward While Honoring the Past

2025 || Hardcover || Eric Adjepong e.a. || Random House USA Inc

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Het sportkookboek voor wielrenners

2023 || Paperback || Stephanie Scheirlynck || Lannoo

Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren. In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te sporten. En...

50,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

19,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 18,95
+
Bestel

Zuurkool

een werelds gerecht

2024 || Paperback || Carrie Tanis || GigaBoek

Zet de hele wereld op je bord met ‘Zuurkool, een werelds gerecht’. Een smaakvolle reis langs 25 landen waarin zuurkool de hoofdrol speelt. Dit kookboek laat zien hoe dit veelzijdige ingrediënt zich heeft geworteld in diverse culturen over de hele wereld. Zuurkool, bekend om zijn knapperige textuur en verfrissend zure smaak, is niet alleen een bron van vitamine C, antioxidanten en probiotica, maar ook een culinaire kameleon. In dit boek vind je de klassieke bereidingswijzen naast innovati...

45,55
Levertijd: 20 werkdagen
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p

23,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 22,79
+
Bestel

Bloedgroepdieet

voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging

|| Paperback || Peter D'Adamo || VBK Media || met inkijkexemplaar

Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voe...

17,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 16,63
+
Bestel

Should We All Be Vegan?

A primer for the 21st century

2024 || Paperback || Molly Watson || Thames & Hudson Ltd

An insightful look at the arguments for and against universal adoption of a vegan diet and lifestyle.