Zoekfilters

Verschijningsjaar
2024 (4)
Verschijningsvorm
Hardcover (5)

Basis kookboeken (6)

34,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake

2024 || Hardcover || Miljuschka Witzenhausen || Miljuschka Publishing B.V.

Met dit verlekkerende cheesecakeboek doet Miljuschka haar bijnaam Cheesecake Queen eer aan: van classics tot feestnummers en cheesecake-kampioenen, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. Ze duikt daarnaast de geschiedenis van de cheesecake in en doet een deep dive in de cheesecake-basisprincipes. De meer dan 80 romige, zoete en soms zelfs hartige cheesecakes worden een vriend voor het leven – wedden?!

20,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Quick & tasty studentenkookboek

Snelle en eenvoudige recepten voor gezonde studentenkost

2022 || Hardcover || Lena Djuphammar || Centrale Uitgeverij Deltas

Studeren voor je examens, papers schrijven en dan ook nog eens tot in de vroege uurtjes feesten: het leven van een student kan zwaar zijn. Gelukkig tover je met dit hippe en tasty kookboek tal van lekkere maaltijden op tafel die niet veel tijd en geld kosten en ook nog eens heel gezond zijn. Daarnaast biedt dit boek ook gerechten die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals wraps of sandwiches, en recepten die geschikt zijn voor grote groepen, perfect voor een feestje of als je kookt voor je huis...

26,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 25,64
+
Bestel

Njam : Bart Desmidt - Simpel maar goed

2024 || Hardcover || S Bex || Njam!

In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variërend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te m...

19,95
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 18,95
+
Bestel

De Grand Prix Keuken 2025

Smaakvolle recepten tijdens de raceweekends

2024 || Paperback || Ries Van Kuijk || Brave New Books

Na het succes van de vorige edities neemt "De Grand Prix Keuken - 2025" je opnieuw mee op een smakelijke reis door de wereld van de Formule 1. Dit kookboek combineert de passie voor racen met internationale culinaire hoogstandjes, geïnspireerd door de Grand Prix-locaties van het F1 seizoen van 2025.

In dit derde deel van de serie reis je van de verfijnde Franse keuken tot de exotische smaken van Singapore en de rijke tradities van Brazilië. Ontdek meer dan 70 recepten, variërend van smakel...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Kook ook / Druk 8

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc

Kook ook

Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht

* Bijna 500 pagina's

* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!

Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 37,99
+
Bestel

Het kookboek van Nederland

Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten

2024 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar

In Het kookboek van Nederland presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis, van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi. Ze vertellen ons het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten, laten zich hoe culinaire tradities zich ontwikkelden en ...