Zoekfilters
Basis kookboeken (9)
morgen verzonden
Be My Guest
At Home with the Tastemakers
2024 || Hardcover || Pierre Sauvage e.a. || Editions Flammarion
morgen verzonden
Quick & tasty studentenkookboek
Snelle en eenvoudige recepten voor gezonde studentenkost
2022 || Hardcover || Lena Djuphammar || Centrale Uitgeverij Deltas
Studeren voor je examens, papers schrijven en dan ook nog eens tot in de vroege uurtjes feesten: het leven van een student kan zwaar zijn. Gelukkig tover je met dit hippe en tasty kookboek tal van lekkere maaltijden op tafel die niet veel tijd en geld kosten en ook nog eens heel gezond zijn. Daarnaast biedt dit boek ook gerechten die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals wraps of sandwiches, en recepten die geschikt zijn voor grote groepen, perfect voor een feestje of als je kookt voor je huis...
morgen verzonden
The Angry Chef
Bad Science and the Truth About Healthy Eating
2024 || Paperback || Anthony Warner || Oneworld Publications
morgen verzonden
Slowcooker Recepten Kookboek
Voor liefhebbers van Nederlands kookboeken
2025 || Paperback || Andries B.V. || Andries B.V.
Slowcooking biedt een unieke manier om gerechten langzaam te garen, waardoor smaken zich optimaal ontwikkelen. Dit kookboek bevat 122 recepten, van klassieke stoofschotels en smaakvolle curry’s tot bijzondere soepen. Of je nu een traditioneel recept volgt of iets nieuws wilt proberen, met deze verzameling haal je het maximale uit je slowcooker.
McGee on Food and Cooking
An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
2004 || Hardcover || Harold Mcgee || Hodder & Stoughton
'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston BlumenthalIf you've ever wondered:Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones;...
morgen verzonden
The Official Downton Abbey Christmas Cookbook
2024 || Hardcover || Titan Books Ltd
This elegant coffee table cookbook highlights the luxe and elegance of the Christmas at Downton Abbey and features a collection of traditional British holiday recipes, from appetizers to desserts, that were popular during the Edwardian period.
morgen verzonden
Kook ook / Druk 8
het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc
Kook ook
Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht
* Bijna 500 pagina's
* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!
Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...
vandaag verzonden
Wereldse Brood Recepten uit de Broodbakmachine
37 wereldse brood recepten in één broodbakmachine boek
2025 || Paperback || Andries B.V. || Andries B.V.
Dit boek neemt je mee op een culinaire reis rond de wereld met 37 unieke en heerlijke broodrecepten, speciaal voor de broodbakmachine. Ontdek hoe je thuis eenvoudig de smaken van verre landen op tafel tovert. Perfect voor bakkers van elk niveau.
morgen verzonden
Het kookboek van Nederland
Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
2024 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar
In Het kookboek van Nederland presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis, van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi. Ze vertellen ons het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten, laten zich hoe culinaire tradities zich ontwikkelden en ...