Zoekfilters

Auteur
Harold McGee (2)
Verschijningsjaar
2025 (4)
2024 (2)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)
Taal
Nederlands (7)
Engels (5)

Resultaten (12)

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bees & Honey

River Cottage Handbook No.19

2024 || Hardcover || Rachel de Thample || Bloomsbury Publishing

The nineteenth River Cottage Handbook provides a comprehensive guide to setting up a hive, caring for healthy bees and harvesting their honey, as well as recipes for eating, soothing and healing

42,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ghana to the World

Recipes and Stories That Look Forward While Honoring the Past

2025 || Hardcover || Eric Adjepong e.a. || Random House

50,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

45,55
Levertijd onbekend
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p

31,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

The Hormone Balance Handbook

2025 || Hardcover || Jessica Shand || HarperCollins Publishers

'So many of us will benefit from Jess's work.’ – Ella Mills, founder of Deliciously Ella

34,99
Leverbaar vanaf 3 september
+
Bestel

Citrusbijbel

Van citroenrisotto tot grapefruitcurd en van ceviche tot kip piccata

2025 || Hardcover || Julia Hulleman || Carrera

In Citrusbijbel van Julia Hulleman vind je meer dan 250 recepten met verschillende citrusvruchten; van grapefruit tot mandarijn en van bergamot tot kaffirlimoen. Citrus is ontzettend veelzijdig en wordt over de hele wereld gebruikt, van Mexicaanse sopa de lima en Peruaanse ceviche tot Britse lemon curd en Indiase chitranna. Serveer vooraf eens crostini met whipped citroenboter of grapefruit gravad lax. Doordeweeks maak je krokante schnitzel met limoenremoulade of halloumi met citroenhoning, o...

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,49
+
Bestel

Ons voedsel / Druk 6

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

2016 || Hardcover || Frans M. de Jong || Fontaine uitgevers

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe he...

36,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 35,14
+
Bestel

Karsu's Kitchen

De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken

2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...

15,00
Leverbaar vanaf 15 mei
+
Bestel

Kookinstructies for students only

Eerste hulp bij knorrende magen!

2025 || Hardcover || ImageBooks Factory || ImageBooks Factory BV

Dit laagdrempelige kookboek voor studenten staat boordevol praktische tips en eenvoudige recepten

voor elk moment van de dag. Of je nu een snelle maaltijd wilt na een lange dag college of indruk wilt maken op je

huisgenoten, dit kookboek heeft het allemaal – inclusief grappige quotes!

42,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 40,84
+
Bestel

Het Nieuwe Proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken

2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...