Zoekfilters
› L. Braam (6)
› Menno Beekhuizen (3)
› Sander Heebels (3)
» Toon alle opties (16)
› Anne-Marie Brunen (2)
› Annelien Tienstra (2)
› Antje Diepersloot (2)
› Bregje Cruijsberg (2)
› Ellen van Kooten (2)
› Lieke van Pagée (2)
› Marjan Dorresteijn (2)
› Michael Mandersloot (2)
› Napoleon Hill (2)
› Rieke Wynia (2)
› Ron Visser (2)
› Ruud van den Belt (2)
› Sean Covey (2)
› Suzanne Dieleman (2)
› Vosters (2)
Studieboeken (34)
Een overzicht van studieboeken die relevant zijn binnen het onderwijs.
morgen verzonden
Dromen, Durven, Doen / Druk 64
Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf
2020 || Paperback || Ben Tiggelaar || Spectrum || met inkijkexemplaar
Een update van een everseller!
• Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
• Wat bepaalt 95% van je gedrag?
• Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?
Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?
Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden...
morgen verzonden
Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3
2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.
Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...
morgen verzonden
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
morgen verzonden
Marketing & Sales voor de horeca - deel 1 / Druk 3
2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH
Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.
In dit boek maak je kennis met het marketingconcept, de bedrijfstak horeca en verschillende bedrijfstypen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bestuderen van consumentengedrag en het maken van omzetprognoses. De theorie uit dit boek helpt je du...
morgen verzonden
ENG A2 HOM / Druk 2
Engels A2 voor Ondernemer Horeca
2018 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
morgen verzonden
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...
morgen verzonden
Marketing & Sales voor de horeca - deel 2 / Druk 3
2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH
Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.
In dit boek maak je kennis met de marketingstrategie en marktgericht ondernemen. Je leert hoe je de mogelijkheden van de 6 P’s kunt inzetten als basis voor een bedrijfsplan. De theorie uit dit boek is een goede basis voor het uitvoeren van...
morgen verzonden
Rijke pa arme pa
Wat de rijken hun kinderen leren over geld – dat de armen en de middenklasse niet doen!
2018 || Paperback || Robert T. Kiyosaki || Succesboeken.nl
De meest recente update van de 2018 uitgave. Het boek is bijna
2 keer zo dik geworden t.o.v. de vorige uitgaven.
Of u uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld
wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een
'must read'. Op een prettig leesbare manier leert Robert Kiyosaki u
onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe u uw inkomen kunt laten
toenemen, hoe u niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral
hoe u het kan behouden en voor u kunt laten...
morgen verzonden
Oefenbundel Spaans A1-niveau / Druk 2
Oefenbundel Spaans A1-niveau
2024 || Paperback || L. Braam || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
De kern van ondernemen / Druk 1
ondernemen voor ZZP-ers
2020 || Paperback || Gerard Aaftink e.a. || De Wereld van de Ondernemer
Met het boek De kern van ondernemen bereidt de student zich voor op een eigen bedrijf. Stap voor stap werkt hij aan zijn ondernemerschap.