Zoekfilters
› Cantal Uitgeverij (7)
› Educatieve Uitgeversgr... (4)
› ThiemeMeulenhoff bv (4)
» Toon alle opties (3)
› De Kempel Helmond (4)
› EuroCollege (3)
› Hogeschool Rotterdam (3)
› Haagse Hogeschool (HHS... (2)
Studieboeken (25)
Jellema Installaties - Deel 6A / Druk 3
2019 || Paperback || J.J.N.M. Hogeling || ThiemeMeulenhoff bv || met inkijkexemplaar
Jellema deel 6A Installaties - Elektrotechnisch behandelt de meest voorkomende elektrotechnische en sanitaire installatiesystemen en de eisen die bij de toepassing daarvan in het bouwkundig proces gesteld worden.
Handig met getallen 1A (custom Hs. de Kempel)
Rekenwerkboek: Getallen en Strategieƫn
2019 || Paperback || Jaap de Waard || Cantal Uitgeverij
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiƫle veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
HRP 11: Algemene drankenkennis / Druk 2
Algemene drankenkennis
2019 || Paperback || C. Schrama || Educatieve Uitgeversgroep
Het Salestraject
2020 || Paperback || Edu'Actief
Tendens Bronnenboek leidinggeven
2019 || Paperback || Alberdien Terpstra e.a. || Edu'Actief || met inkijkexemplaar
Kenmerkend voor de methode Tendens zijn de specifieke beroepssituaties. Naast aandacht voor kennis is in het lesmateriaal van Tendens veel aandacht voor de beroepscompetenties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.
Als leidinggevende in de horeca, facilitaire, reis- of recreatiebranche stuur je een team van medewerkers aan. Je vertaalt het beleid van het bedrijf n...
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...
Werken in het basisonderwijs / Druk 2
kennisbasis voor de startende leraar
2019 || Paperback || Marijke van Eijkeren || ThiemeMeulenhoff bv
Werken in het basisonderwijs gaat in op algemene bekwaamheden waarover een startende leerkracht dient te beschikken: samenwerken, reflectie en professionele ontwikkeling.
HFR 1: Hotelmanagement & Frontoffice
Hotelmanagement & Frontoffice
2019 || Paperback || H. Swaans || Educatieve Uitgeversgroep
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Quantitative Decision Making (Custom Erasmus)
2024 || Paperback || Pieter Van den Berg || Pearson
This custom product has been designed to help you succeed. It includes top-notch Pearson content written by renowned authors, plus amazing case studies and articles. Our team works hard with your school and professors to aid your studies. Get ahead now and give your education a boost!