Zoekfilters
Zuyd Hogeschool (3)
morgen verzonden
Mechanica + constructie 1 / Druk 1
Berekenen en ontwerpen van eenvoudige constructies van bouwwerken
2020 || Hardcover || V.G. Keijzers || Bouwen met Staal
Mechanica + constructie 1
Dit boek is een kennismaking met de mechanica van bouwwerken, waarbij de mechanica zowel onderdeel is van het constructief ontwerp als van de constructieve berekening.
• Hoofdstuk 1 verklaart vanuit de wetten van Newton ‘het in evenwicht zijn’ van constructies en bespreekt de gebruikte eenheden en de nauwkeurigheid van de constructieve berekening.
• Hoofdstuk 2 behandelt het grafisch en analytisch samenstellen en ontbinden van krachten én het effect van verp...
vandaag verzonden
Chemical Reaction Engineering / 3rd Edition
2008 || Hardcover || Octave Levenspiel || Wiley
Chemical reaction engineering is concerned with the exploitation of chemical reactions on a commercial scale. Ita s goal is the successful design and operation of chemical reactors. This text emphasizes qualitative arguments, simple design methods, graphical procedures, and frequent comparison of capabilities of the major reactor types.
Simple ideas are treated first, and are then extended to the more complex.
The Essence of Gastronomy
Understanding the Flavor of Foods and Beverages
2013 || Hardcover || Peter Klosse || Taylor & Francis
The Essence of Gastronomy: Understanding the Flavor of Foods and Beverages presents a new comprehensive and unifying theory on flavor, which answers ancient questions and offers new opportunities for solving food-related issues. It presents gastronomy as a holistic concept, focusing not only on the food and its composition but also on the human who eats it. This book defines gastronomy as the science of flavor and tasting, where flavor is a broadly interpreted objective characteristic that re...