Zoekfilters
Van Hall Larenstein University of Applied Sciences (5)
Milk Processing and Quality Management / 5th edition
2008 || Hardcover || Adnan Y. Tamime || Wiley
The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern large-scale dairy operations. The fifth volume in the series, Milk Processing and Quality Management, provides timely and comprehensive guidance on the processing of liquid milks by bringing together contributions fr...
maandag verzonden
Koesignalen Vruchtbaarheid
praktijkgids voor tochtigheid en drachtig krijgen
2008 || Paperback || Jan Hulsen e.a. || Roodbont || met inkijkexemplaar
Forensische wetenschap
studies over forensische kennis en organisatie
2015 || Hardcover || A.P.A. Broeders e.a. || Wolters Kluwer Nederland B.V.
maandag verzonden
Werkboek communicatieplanning / druk 2
Het communicatieplan: stappen, kernvragen en elementen
2008 || Paperback || 't P. Lam || Coutinho
Werkboek communicatieplanning
Het opstellen van communicatieplannen behoort tot het vaste takenpakket van communicatieprofessionals. Ook studenten communicatie krijgen vaak de opdracht om zo'n plan te maken. Het geeft vorm en inhoud aan de communicatie rondom een project, product of organisatie. Het communicatieplan bevat een duidelijke systematiek die doelen, doelgroepen en middelen met elkaar verbindt. Het kent ook een analyse en een strategie die aangeeft welke aanpak de voorkeur verdient. ...
Advanced Dairy Science and Technology
2008 || Hardcover || T Britz || Wiley
This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors.
Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practice...