Zoekfilters
› Avans Hogeschool (3)
› Fontys Hogescholen (3)
› Haagse Hogeschool (HHS... (3)
» Toon alle opties (5)
Avans Hogeschool (3)
morgen verzonden
Basisboek bedrijfseconomie / Druk 12
2021 || Paperback || Wim Koetzier e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
- Vormt een complete methode met een opgavenboek en een uitwerkingenboek;
- zeer geschikt voor zelfstandig studeren;
- met Engelstalige equivalent: Basics of Financial Management.
Basisboek Bedrijfseconomie is al ruim een kwart eeuw toonaangevend. Studenten maken in de eerste hoofdstukken kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting.
Deze editie sluit naadloos aan op d...
Handboek Organisatie en management / Druk 10
Een praktijkgerichte benadering
2023 || Paperback || Jos Marcus e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
- Praktijkgerichte inleiding op het vakgebied;
- behandelt actuele thema’s zoals digitale business transformatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen;
- met uitgebreide online ondersteuning, talrijke opdrachten en actuele cases.
Handboek organisatie en management - Een praktijkgerichte benadering is een interactieve inleiding op het vakgebied. De theorie van management en organisatie wordt door de bekende auteurs Jos Marcus en Nick van Dam helder uitgelegd aan de hand van veel praktijk...
morgen verzonden
Leerboek HRM / Druk 4
2021 || Paperback || Frits Kluijtmans e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
- Al meer dan 30 jaar het ultieme leerboek voor aankomende HRM-professionals;
- wetenschappelijke basis en ruime aandacht voor actuele ontwikkelingen en trends;
- volop handige hulpmiddelen en voorbeelden.
Leerboek HRM beschrijft op heldere wijze de fundamenten van het vak en houdt daarbij rekening met de grote diversiteit in organisaties. Het boek is ingedeeld in drie overzichtelijke thematische blokken: het plannen en stromen, het motiveren, sturen en ontwikkelen van medewerkers en het ve...