Zoekfilters

Verschijningsjaar
2014 (2)

Resultaten (5)

99,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 94,05
+
Bestel

De Bosatlas van het Cultureel erfgoed

2014 || Hardcover || Noordhoff

Dit monumentaal overzichtswerk brengt in meer dan 1000 kaarten en afbeeldingen het erfgoed van Nederland in kaart.

De atlas bevat informatie over kastelen, molens, parken, sportpaleizen, bedevaarten, volksfeesten, bloemencorso's, de oudste voetbalclubs, bioscopen, popmuziek, straatnamen en nog vele honderden onderwerpen meer.

Met speciale aandacht voor Nederlands erfgoed in het buitenland.

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Vakwoordenboek Italiaans onroerend goed

nederlands-Italiaans / Italiaans - Nederlands

2012 || Hardcover || P.L. Gillissen || Guide-Lines

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,45
+
Bestel

De Bosatlas van het voedsel

2014 || Hardcover || Noordhoff || met inkijkexemplaar

De Bosatlas van het voedsel laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd.

Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,45
+
Bestel

De Bosatlas van Amsterdam

|| Hardcover || Noordhoff

De Bosatlas van Amsterdam: de hoofdstad van Nederland in al haar facetten. De Bosatlas bevat onder anderen:

- Honderden kaarten, afbeeldingen en foto's;

- Over onder andere de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams en het Concertgebouw en de dancescene;

- Met paginavullende infographics en historische doorkijkjes;

- Gebonden, 272 pagina's.

52,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 50,30
+
Bestel

Food Atlas of the Netherlands

2015 || Hardcover || Henk Leenaers e.a. || Noordhoff

Food Atlas of the Netherlands laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd. Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.