Zoekfilters
Resultaten (7)
maandag verzonden
Zoet genoeg
Een bakboek
2023 || Hardcover || Alison Roman || Spectrum
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur
‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, de Volkskrant
Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke ...
Het onofficiële Kookboek Harry Potter fans
Meer dan 80 magische recepten
2023 || Hardcover || Tom Grimm || Luitingh Sijthoff
Stap op je bezem en maak in dit kookboek van Tom Grimm een culinaire trip naar de tovenaarswereld van Harry Potter. Bezoek de pub De Lekke Ketel, snack van Bertie Botts Smekkies in Alle Smaken, bestel een beroemd pasteitje in de Zweinsteinexpres, drink boterbier en geniet van een chocoladekikker in de snoepwinkel van Zacharinus’ Zoetwarenhuis, geniet van een feestmaal in de Grote Zaal met drakenvleestartaar en gouden-snaaimacarons, en laat je verrassen door Dobby’s kookkunsten. De recepte...
maandag verzonden
BBQ Magic
De 100 beste recepten van de wereldberoemde BBQ-expert Pitmaster X
2023 || Hardcover || Roel Westra || Luitingh Sijthoff
Dit is meer dan een BBQ-boek. Pitmaster X laat je kennismaken met traditionele en gloednieuwe bereidingstechnieken voor je barbecue, grill en smoker. Maak malse vis- en vleesgerechten die stuk voor stuk van je tong én van de pagina spatten. Bereid een Hollandse mayonaise-tomahawk, rooster je eigen knapperige baconreepjes, of ga voor beetgare barbecue-bijgerechten zoals gegrilde asperges en een vegetarische kebabspies. Ontketen de oerkracht van je barbecue en laat je klaarstomen voor de sappi...
maandag verzonden
Lekker koken met de airfryer
2023 || Paperback || Centrale Uitgeverij Deltas
Maak kennis met de veelzijdigheid van de airfryer in dit complete kookboek! Misschien heb jij ook al ontdekt dat je in de airfryer lekkere frietjes kan bakken op een gezondere manier - bijvoorbeeld van (zoete) aardappel, courgette, halloumi of avocado. Maar wist je dat je in de airfryer nog veel meer gerechten kan maken? Malse steaks, gemarineerde kipspiesjes, zeebaars met asperges, krokante broccoli, appelcrumble… De opties zijn eindeloos! De handige mini-oven is in een mum van tijd voorve...
maandag verzonden
Nederlandse Voedingsmiddelentabel / Druk 52
2023 || Paperback || Stichting Voedingscentrum Nederland || Voedingscentrum Nederland || met inkijkexemplaar
De Nederlandse Voedingsmiddelentabel van het Voedingscentrum is voor iedereen die geïnteresseerd is in
voeding, de voedingswaarde van circa 1.500 voedingsmiddelen en de functies van voedingsstoffen.
In dit boek vind je:
- de gehaltes per 100 gram van de belangrijkste voedingsstoffen
- aparte tabellen voor alcoholgehaltes en visvetzuursamenstelling
- een tabel met standaard maten en gewichten
- een overzicht van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsmiddelen
- uitleg van voedingsnormen
- de aanbevelingen voor vitamines en minerale...
maandag verzonden
Karsu's Kitchen
De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken
2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...
maandag verzonden
De smaken van Jadis
2023 || Hardcover || Jadis Schreuder || Luitingh Sijthoff
De eenvoudige recepten van Jadis Schreuder zijn ongelooflijk rijk aan smaak. Wat is de sleutel voor de perfecte smaakbalans? En hoe bereik je die zo makkelijk mogelijk? Jadis, bekend van 24Kitchen en The Lemon Kitchen, laat in dit boek zien hoe door zes smaakmakers te combineren ieder gerecht volmaakt van smaak wordt – ongeacht de keuken, ongeacht of het hartig of zoet is. Ze gaat in op haar verleden, dat een cruciale invloed heeft gehad op haar kookstijl, en de volhardende passie waarmee z...