Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback (2)
Taal
Engels (3)
Nederlands (2)

Springer (5)

604,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 574,70
+
Bestel

NDO Nederlands dysarthrieonderzoek complete set / druk 1

2014 || Loose-leaf || Simone Knuijt e.a. || Springer

Doel van de testHet NDO-V is een instrument waarmee de diagnose 'dysartrie' gesteld wordt. Daarnaast kan het instrument het type dysartrie en de ernst van de stoornis vaststellen. Het NDO-V is het eerste Nederlandse betrouwbare en valide dysartrieonderzoek. Gebruik van het NDO-V draagt bij aan een betere basis voor logopedische therapie. De test is bedoeld voor patiënten bij wie een vermoeden bestaat dat er sprake is van een dysartrie. Het NDO-V is een gestandaardiseerd instrument dat geschi...

61,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 58,85
+
Bestel

Orthopedische Casuïstiek Onderzoek en behandeling van sportblessures van arm en hand

2014 || Paperback || Patty Joldersma e.a. || Springer

Dit praktijkgerichte boek besteedt uitgebreid aandacht aan de diagnostiek en behandeling van veel voorkomende blessures van arm en hand. De blessures worden beschreven aan de hand van concrete patientencasuistiek. Nieuwe wetenschappelijke inzichten met betrekking tot de therapie worden vertaald naar concrete oefenprogramma's.

113,60
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Thinking Art

2014 || Softback || Antoon van den Braembussche || Springer || ook als eBook

In the twentieth century, avant-garde movements have pushed the concept of art far beyond its traditional boundaries. In this dynamical process of constant renewal the prestige of thinking about art as a legitimizing practice has come to the fore. So it is hardly surprising that the past decades have been characterized by a revival or even breakthrough of philosophy of art as a discipline.

However, the majority of books on aesthetics fail to combine a systematical philosophical discourse with...

89,95
Levertijd: 8 werkdagen
+
Bestel

An Introduction to the Physical Chemistry of Food

2014 || Hardcover || John N. Coupland || Springer

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat as an emulsion, freezing (crystallization) of some of the water gives the product its hardness and polysaccharide stabilizers keep it smooth. Why different recipes work as they do is largely governed by the rules of physical chemistry.

This textbook introduces the physical chemistry essential to unde...

50,95
Levertijd: 4 werkdagen
+
Bestel

Flight Physics

Essentials of Aeronautical Disciplines and Technology, with Historical Notes

2014 || Paperback || E. Torenbeek e.a. || Springer

Knowledge is not merely everything we have come to know, but also ideas we have pondered long enough to know in which way they are related, and 1 how these ideas can be put to practical use. Modern aviation has been made possible as a result of much scienti c - search. However, the very rst useful results of this research became ava- able a considerable length of time after the aviation pioneers had made their rst ights. Apparently, researchers were not able to nd an adequate exp- nation for ...