Zoekfilters
Manteau (3)
morgen verzonden
Koken met de Thermomix®
Gemakkelijk en superlekker
2021 || Hardcover || Sabrina Crijns || Manteau || met inkijkexemplaar
De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken... tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise, slecht gekneed deeg of platgekookte groenten.
Na het succes van Lekker thuis koken met de Thermomix® kon een tweede boek niet op zich laten wachten. Koken met de Thermomix®, gemakkelijk en superlekker biedt een waaier aan nieuwe recepten v...
morgen verzonden
Lekker thuis koken met de Thermomix®
2017 || Hardcover || Sabrina Crijns || Manteau
Een Thermomix® is een supertoestel dat 12 functies in één apparaat combineert: het kan wegen, mixen, hakken, malen, pureren, omroeren, kneden, emulgeren, opkloppen, stomen, garen en koken… tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise, slecht gekneed deeg of platgekookte groenten.
Lekker thuis koken met de Thermomix® bevat meer dan 80 recepten die alle geproefd en goedgekeurd zijn tijdens de talrijke kookdemo’s van de auteur:...
morgen verzonden
Sous-Vide koken thuis
Vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud
2024 || Paperback || Steven Sanders e.a. || Manteau
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.
In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de koo...