Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenManteau (3)
morgen verzonden
Het keto-dieet
meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid
2020 || Paperback || Martina Slajerova || Manteau
Door voedsel te eten dat veel goede vetten bevat, gematigd eiwitten en weinig tot geen koolhydraten, raakt je lichaam in ketose. De lever gaat keto-lichamen produceren, moleculen die energie leveren tijdens perioden van beperkte koolhydraatinname. Daardoor richt de stofwisseling van het lichaam zich niet langer op het verbranden van glucose (de grootste energiebron uit koolhydraten) maar op het verbranden van vet. Bijkomende voordelen zijn dat je minder hongerig bent, geen schommelingen in de...
morgen verzonden
Het ketodieet: de snelle recepten
100 gemakkelijke low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid
Paperback || Martina Slajerova || Manteau || met inkijkexemplaar
Hou je van een koolhydraatarm of suikerarm eetpatroon en wil je je stofwisseling dat extra duwtje geven om gewicht te verliezen? Dan is het keto-dieet perfect voor jou. Het is echter een uitdaging om altijd strikt ketogeen te koken. Bestaande recepten aanpassen zodat ze keto-vriendelijk worden, kost tijd en extra voorbereiding. Dat is niet altijd haalbaar als je een drukke dag hebt gehad en snel een maaltijd op tafel wilt zetten - en zelfs de meest toegewijde keto-fan kan niet van alleen avoc...
morgen verzonden
Het keto-dieet: energiesnacks, zoet en hartig gebak
Meer dan 80 low-carb keto-lekkernijen
2020 || Paperback || Erica Kerwien e.a. || Manteau || met inkijkexemplaar
Met dit boek hoef je jezelf je favoriete zoete of hartige snack
niet te ontzeggen. Integendeel, je leert lekkernijen op een ketovriendelijke
manier bereiden met alleen maar goede ingrediƫnten.
In Het keto-dieet: energiesnacks, zoet en hartig gebak vind je meer
dan 80recepten die binnen een ketogeen dieet passen. Veelrecepten
maken gebruik van kokosmeel, een glutenvrije, graanvrije, low-carb,
vezelrijke meelsoort met een lage glykemische index. Delichtzoete
subtiele smaak maakt het meel bijzo...