Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (3)

50,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

45,55
Levertijd: 22 werkdagen
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p

24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 23,74
+
Bestel

De geuren van de wereld

Het ultieme handboek voor alles wat we kunnen ruiken

2021 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Ondergrondse truffels die met de hulp van eencelligen de geuren produceren die varkens en honden lokken om de truffels op te graven. Rauwe oesters die aan komkommer doen denken. De huid die soms metalig ruikt.

Harold McGee begint zijn verbazingwekkende reis door de wereld van geuren met de oorsprong van vluchtige moleculen in de interstellaire ruimte, om te vervolgen met de geuren van de lucht en de oceanen, het bos en de stad, om uit te komen bij de geuren van drank en voedsel.

Op basis van...