Resultaten (4)
Colorful cooking
40 gerechten die iedereen kan maken
2024 || Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar
Met dit boek wil Sergio niet alleen zijn passie voor koken delen, maar ook een boodschap van durf en creativiteit overbrengen. Hij moedigt thuiskoks aan om te experimenteren met kleur, smaak en textuur, en om hun eigen culinaire avonturen te omarmen met dezelfde levendigheid en hetzelfde enthousiasme als hijzelf.
Daarnaast deelt hij persoonlijke anekdotes over de veelbewogen jaren die hij achter de rug heeft en laat zien hoe deze recepten een keerpunt vormen in zijn leven.
morgen verzonden
Sergio's New Italian
60 recepten voor thuis
2021 || Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar
Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt.
Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in mil...
morgen verzonden
Sergio's New Italian [English edition]
60 home cook recipes
2021 || Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar
Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italian food culture for years. Rooted in the family traditions of both Italy and the Dutch coastal province of Zeeland and using typical flavourful ingredients, Sergio allows authentic Italian dishes to flow in an entirely new way. With familiar savoury flavours, new and subtle fragrances, and unparalleled sensual succulence, his ‘cucina nuova’ brings people together and creates feelings of warmth and delight.
From the Vatican to ...
morgen verzonden
Hommage
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
2022 || Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar
De juten mosselzakken die hij ooit voor zijn vader sjouwde kan Sergio Herman nóg in zijn handen voelen snijden; de geur van die ruwe stof, volgezogen met mosselvocht – over de drempel en naar de keuken ermee. Daarna kwam het ontbaarden en wassen, het snipperen van kilo’s ui, terwijl al die schelpjes slapend wachtten.
Hoewel Sergio ooit zwoer om in zijn eigen Oud Sluis*** nooit een mossel op de kaart te zetten, besloot hij zich in 2021 met de zwarte schelp te verzoenen, zoals we ons uitei...