Zoekfilters

Resultaten (4)

9,90
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het stappenplan

voor een gezondheidsbevorderend voedingspatroon

2020 || Paperback || Birgit de Heij || Merweboek

13,90
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Gezond door voeding

orthomoleculaire recepten

2021 || Paperback || Birgit de Heij || 't Gulden Boek (CBC)

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.

'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. De recepten in dit boek zijn gebaseerd op deze orthomoleculaire voedingsleer.

In haar eerste boek De beste dokter staat in de keuken gaf Birgit de Heij al een eerst...

11,90
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De beste dokter staat in de keuken

theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding

2017 || Paperback || Birgit de Heij || Merweboek

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden.

Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking ervan in de vorm van recepten.

'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.

Het doel van de auteur is om een manier van de...

9,90
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

In balans door gezonde voeding

Recepten uit het orthomoleculaire centrum

2021 || Paperback || Birgit de Heij || 't Gulden Boek (CBC)

“Orthomoleculaire voeding is voeding die ons bouwstoffen geeft in plaats van voeding die ons leegrooft. Dus alleen die voeding die ons daadwerkelijk voedt,” is een kenmerkende uitspraak van voedingsdeskundige Birgit de Heij.

Informatie over die voeding is terug te vinden in haar twee eerdere boeken De beste dokter staat in de keuken en Gezond door voeding. Beide boeken geven recepten die volledig orthomoleculair zijn opgebouwd. Om tot deze methode van voeden te komen is haar derde boek H...