Zoekfilters

Taal
Nederlands (5)
Engels (2)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Verschijningsvorm
Paperback (6)
Verschijningsjaar
2020 (2)
2022 (2)

Studieboeken (7)

39,50
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 37,53
+
Bestel

Veilig voedsel / Druk 4

Microbiologische principes, chemische en fysische factoren

2022 || Paperback || Roelina Dijk || Boom

Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding & Diëtetiek. Het geeft op heldere wijze inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel met een focus op de microbiologische kant. Daarnaast gaat het boek ook in op wetgeving en voedselveiligheidssystemen.

Alle denkbare onderwerpen gerelateerd aan voedselveiligheid komen in dit boek aan bod, zoals de groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergifti...

96,50
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Understanding Normal and Clinical Nutrition / 12th edition

2020 || Hardcover || Kathryn Pinna e.a. || Cengage Learning

Nourish your mind with UNDERSTANDING NORMAL AND CLINICAL NUTRITION, 12th Edition! Start by learning about normal nutrition, including the effects of food and nutrients on your mental and physical health, and then turn your focus to the clinical side of nutrition and the therapeutic care of people with health problems. Packed with practical information and resources, this text is designed to help you understand and apply nutrition concepts to your daily life as well as to clinical settings. Fe...

79,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 75,95
+
Bestel

Voeding bij gezondheid en ziekte / Druk 8

2021 || Paperback || Nelleke Stegeman || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook

- Geeft professionals inzicht in wetenschappelijk gefundeerde kennis over voeding en biedt praktische tools; - helpt om feiten over voeding van fabels te onderscheiden en leert kritisch te redeneren; - aandacht voor de psychosociale factoren van voedingsgedrag.

De coronacisis heeft opnieuw duidelijk gemaakt hoe belangrijk voeding is voor onze gezondheid. Goede voeding zorgt voor een gezond microbioom, voorkomt overgewicht en zorgt voor een goede weerstand. Professionals in de gezondheidzorg, ...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 14,25
+
Bestel

Wat is nu gezond? / Druk 23

fabels en feiten over voeding

|| Paperback || Martijn B. Katan || Bert Bakker

De bestseller van de onbetwiste autoriteit op voedselgebied

Martijn Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid. Hij loopt met de lezer de dag door van ontbijt tot bedtijd en geeft aan wat bewezen gezond is, wat een fabel is en wat nog niet goed is onderzocht. Katan besteedt ook aandacht aan voeding en zwangerschap, voedsel en klimaat, wat en hoeveel je moet drinken, sport, de slanke lijn en aan vragen van kinderen over voeding.

In deze g...

39,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 37,53
+
Bestel

Zakboek Diëtetiek (Heruitgave)

2020 || Paperback || Hinke Kruizenga e.a. || VU University Press || met inkijkexemplaar

19,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Hoe smaakt het? / Druk 2

Nieuwe inzichten uit de wetenschap van proeven en ruiken

2022 || Paperback || Garmt Dijksterhuis || Eburon || met inkijkexemplaar

Hoe komt het dat je proeft wat je proeft, en ruikt wat je ruikt? Er bestaan tal van boeken over lekker eten, maar slechts weinig boeken leggen uit hoe het komt dat je ‘lekker’ van ‘vies’ kunt onderscheiden.

Proeven doe je met je tong en ruiken met je neus, maar hoe werken ze eigenlijk? In dit boek leer je meer over de vele aspecten van smaak en reuk, over de wisselwerking tussen het voedsel en de zintuigen, maar vooral ook over het grote belang van de psychologie bij proeven, ruiken, ...

58,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Introduction to Human Nutrition, Third Edition

2019 || Paperback || SA Lanham-New || Wiley

Introduction to Human Nutrition

Third Edition Now in its third edition, the best-selling Introduction to Human Nutrition continues to foster an integrated, broad knowledge of the discipline and presents the fundamental principles of nutrition science in an accessible way. With up-to-date coverage of a range of topics from food composition and dietary reference standards to phytochemicals and contemporary challenges of global food safety, this comprehensive text encourages students to think cr...