Zoekfilters

Verschijningsjaar
2018 (2)
2019 (2)

Studieboeken (5)

35,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 33,25
+
Bestel

Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3

2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...

39,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 37,05
+
Bestel

Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9

2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.

In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...

37,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 1 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met het marketingconcept, de bedrijfstak horeca en verschillende bedrijfstypen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bestuderen van consumentengedrag en het maken van omzetprognoses. De theorie uit dit boek helpt je du...

49,95
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 47,45
+
Bestel

Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1

2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH

Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...

37,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 2 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met de marketingstrategie en marktgericht ondernemen. Je leert hoe je de mogelijkheden van de 6 P’s kunt inzetten als basis voor een bedrijfsplan. De theorie uit dit boek is een goede basis voor het uitvoeren van...