Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Studieboeken (2)

34,99
Levertijd: 4 werkdagen
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Kook ook / Druk 8

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc

Kook ook

Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht

* Bijna 500 pagina's

* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!

Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...

44,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

McGee on Food and Cooking

An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

2004 || Hardcover || Harold Mcgee || Hodder & Stoughton

'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston BlumenthalIf you've ever wondered:Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones;...