Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3

Voorzijde
35,00
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 33,25 i
+
Bestel
ISBN: 9789493167674
Uitgever: SVH
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ingrid Bergé Ton Lenting Jurian Veldhuis
Druk: 3
Relevante opleidingen: Evenementen & Hotelmanagement
Pagina's: 244
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Voorgeschreven bij o.a.: EuroCollege
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.