Niet beschikbaar
Je bent zo goed als je laatste gerecht en de beleving die je
neerzet... Al 25 jaar leiden Jonnie en Thérèse Boer vanuit
Zwolle schijnbaar moeiteloos een culinair imperium, gebaseerd
op hun 'cuisine pure'. Ze hebben hun onderneming zo ingericht,
dat hoewel ze met 100 man twee toprestaurants, hotel, kook-
& wijnschool, delicatessenzaak en online winkel runnen, de
kwaliteit op alle fronten gehandhaafd blijft. Een bedrijf met
een unieke 'High Performance Cultuur': alle geledingen binnen
de organisatie streven naar een exceptionele prestatie. Elke
dag probeert iedereen bij De Librije de lat te verleggen en op
driesterrenniveau de bezoekers te verwennen, zowel qua smaak
als qua gastvrijheid. Hoe zorgt het echtpaar Boer dat De Librije
ondanks dat arbeidsintensieve en foutgevoelige bedrijfsproces
een 'uitzonderlijke keuken' blijft 'die een reis waard is', zoals de
Michelingids het zo mooi formuleert?