Boerenwijsheden

leiderschaps recepten uit De Librije

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789491525339
Uitgever: Komma, Uitgeverij
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tjeerd Boer Dirk Koppes Niels van Rees
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Vervanger van: 9789090363868
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Je bent zo goed als je laatste gerecht en de beleving die je

neerzet... Al 25 jaar leiden Jonnie en Thérèse Boer vanuit

Zwolle schijnbaar moeiteloos een culinair imperium, gebaseerd

op hun 'cuisine pure'. Ze hebben hun onderneming zo ingericht,

dat hoewel ze met 100 man twee toprestaurants, hotel, kook-

& wijnschool, delicatessenzaak en online winkel runnen, de

kwaliteit op alle fronten gehandhaafd blijft. Een bedrijf met

een unieke 'High Performance Cultuur': alle geledingen binnen

de organisatie streven naar een exceptionele prestatie. Elke

dag probeert iedereen bij De Librije de lat te verleggen en op

driesterrenniveau de bezoekers te verwennen, zowel qua smaak

als qua gastvrijheid. Hoe zorgt het echtpaar Boer dat De Librije

ondanks dat arbeidsintensieve en foutgevoelige bedrijfsproces

een 'uitzonderlijke keuken' blijft 'die een reis waard is', zoals de

Michelingids het zo mooi formuleert?