Koken voor elke gelegenheid met Michelinsterrenkoppel!
Dat Niven en Virginie van Bronckhorst-Kunz weten wat goed en lekker eten is, staat vast: in 2022 werd hun restaurant Triptyque bekroond met een groene Michelinster, en eind 2024 volgde de felbegeerde Michelinster. Maar dat ook thuis op sterrenniveau gekookt kan worden en dat dat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijzen zij met hun nieuwste kookboek: 'Simply good. Koken voor elke gelegenheid'.
In het prachtig vormgegeven boek staan 66 heerlijke, toegankelijke recepten met bijbehorende fantastisch gestylede foto’s, onderverdeeld in verschillende thema’s. Uitpakken voor chique avonden, borrelhappen, recepten voor de zondagse brunch – zelfs gemakkelijke recepten die doordeweeks in een handomdraai op tafel kunnen staan, passeren de revue.
'Simply good. Koken voor elke gelegenheid' is het perfecte kookboek voor elke thuiskok die houdt van toegankelijke recepten die staan voor kwaliteit, klasse en originaliteit.