koken met bier (Heruitgave)

Voorzijde
15,45
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789460310454
Uitgever: uitgeverij solo
Verschijningsvorm: Paperback
Druk: 1
Pagina's: 80
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Eten en drinken algemeen

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.

Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediƫnt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd.

Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag.