Zuurkool

een werelds gerecht

Voorzijde
Achterzijde
19,95
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 18,95 i
+
Bestel
ISBN: 9789085485391
Uitgever: GigaBoek
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Carrie Tanis
Druk: 1
Pagina's: 68
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Eten en drinken algemeen

Zet de hele wereld op je bord met ‘Zuurkool, een werelds gerecht’. Een smaakvolle reis langs 25 landen waarin zuurkool de hoofdrol speelt. Dit kookboek laat zien hoe dit veelzijdige ingrediënt zich heeft geworteld in diverse culturen over de hele wereld. Zuurkool, bekend om zijn knapperige textuur en verfrissend zure smaak, is niet alleen een bron van vitamine C, antioxidanten en probiotica, maar ook een culinaire kameleon. In dit boek vind je de klassieke bereidingswijzen naast innovatieve recepten die je uitnodigen om te experimenteren met smaken die grenzen overstijgen. Of je nu een doorgewinterde chef bent of een beginnende kok, ‘Zuurkool, een werelds gerecht’ biedt recepten die eenvoudig te volgen en gegarandeerd succesvol zijn. De recepten zijn verzameld door Carrie Tanis, Amerikaanse van geboorte maar met Nederlandse roots. Carrie’s reislust en aandacht voor culinair werelderfgoed komen tot uitdrukking in dit zuurkoolkookboek. Eerder verschenen van haar de romans ‘Overleven’ (ISBN 9789085485315) en ‘Verloren in Verlichting’ (ISBN 9789085485353).