Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!

Ãlles wat je moet weten over werken in de bediening van een modern horecabedrijf

Voorzijde
Achterzijde
9,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789082754612
Uitgever: Verkerk Bartstra
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Wouter Verkerk
Druk: 2
Pagina's: 88
Taal: Nederlands
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Wouter’s Big5 en het 12-stappen-gast-contactplan worden in honderden moderne horecabedrijven gebruikt als leidraad voor de dagelijkse service.

Over het boek: Wouter beschrijft de aandachtspunten voor de (nieuwe) medewerker in de bediening van het moderne horecabedrijf. Praktisch uitgewerkte tips, vaktermen en begrippen die je moet kennen. Ook het slimme 12-stappen-gast-contactplan en het Big5 Mystery Visit rapport zijn in dit boek opgenomen.

Dit boekje is dé inwerk- en naslaggids voor medewerkers in het moderne horecabedrijf!