Klantenservice
E-mail
085 888 12 88
06 47 6867 72
Gratis verzending vanaf € 20,-
Nederlands
English
Login
Boekenlijsten
Readers
E-books
Schoolspullen
Agenda's en planners
Elektronica kits
Elektronica los
Meetinstrumenten
Practicum materialen
Rekenmachines
Rugzakken
Schrijfwaren
Tekenen
Studieboeken
Nieuwe drukken
Nieuwe titels
Voor de HBO-docent
Studiehulp
Examentrainer
Beroepsgerelateerd
Rijbewijs
Verdiepend
Noordhoff terugkoopregeling
Literatuur
Populair
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Proeven van succes
Sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen
Voorzijde
Achterzijde
Voorzijde
Achterzijde
109,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 103,55
i
+
Bestel
ISBN:
9789081923354
Uitgever:
Clou MOA
Verschijningsvorm:
Hardcover
Auteur:
Joep Brinkman
Druk:
1
Relevante opleidingen:
Voeding en Dietetiek
Voedingsmiddelentechnologie
Pagina's:
344
Taal:
Nederlands
Verschijningsjaar:
2020
Voorgeschreven bij o.a.:
Haagse Hogeschool (HHS)
Van Hall Larenstein University of Applied Sciences
Vervanger van:
9789081923316
NUR:
Levensmiddelentechnologie