Citrusbijbel

Van citroenrisotto tot grapefruitcurd en van ceviche tot kip piccata

Voorzijde
34,99
Leverbaar vanaf 3 september
+
Bestel
ISBN: 9789048876204
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Julia Hulleman
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2025
NUR: Eten en drinken algemeen

In Citrusbijbel van Julia Hulleman vind je meer dan 250 recepten met verschillende citrusvruchten; van grapefruit tot mandarijn en van bergamot tot kaffirlimoen. Citrus is ontzettend veelzijdig en wordt over de hele wereld gebruikt, van Mexicaanse sopa de lima en Peruaanse ceviche tot Britse lemon curd en Indiase chitranna. Serveer vooraf eens crostini met whipped citroenboter of grapefruit gravad lax. Doordeweeks maak je krokante schnitzel met limoenremoulade of halloumi met citroenhoning, om in het weekend uit te pakken met een omgekeerde bloedsinaasappelcake.