500 thaise gerechten

heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 10,44 i
+
Bestel
ISBN: 9789048316694
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Carol Beckerman
Druk: 1
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de 500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken.

Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.