500 oosterse gerechten

heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië

Voorzijde
Achterzijde
10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 10,44 i
+
Bestel
ISBN: 9789048302673
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: G. Basan
Druk: 7
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen Keuken per land en streek

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.

- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.

- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.

- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.