Praktische gids Fermenteren

Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
22,95
Leverbaar vanaf 24 februari
+
Bestel
ISBN: 9789044767582
Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: MARIE-CLAIRE FREDERIC
Druk: 1
Pagina's: 128
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2025
NUR: Inmaken en conserveren

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.

In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!

Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.