Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten voor overheerlijk comfortfood.</p>
<p>Of je nu veel of weinig tijd hebt om te koken, je vindt een recept voor elke gelegenheid. De hoofdstukken bevatten stevige maaltijden voor doordeweeks, die je in minder dan 15 of 30 minuten op tafel zet, uitgebreidere recepten om in het weekend of met vrienden van te genieten; meal-prep ideeën voor een next-level lunch; ontbijtjes om thuis van te genieten als je tijd hebt of mee te nemen; en verrukkelijke traktaties voor zoetekauwen.</p>
<p>De recepten zijn vegan, of vegan te maken. Geniet van nieuwe favorieten als:</p>
<ul>
<li>Smashed miso-boterbonen & crispy soja-champignons</li>
<li>Mafaldine met basilicum, courgette & pistache</li>
<li>Geschroeide tomaten en kikkererwten met romige polenta</li>
<li>Quinoa Bowl met geroosterde groenten en romesco</li>
<li>Whipped feta met courgette en munt</li>
<li>Luchtige boekweitpannenkoeken met dadelkaramel</li>
<li>Chocolade-pecanblondies met chai</li>
</ul>
<p>Natalia tilt met <em>Cooking Fast & Slow</em> plant-based koken naar een hoger niveau, waardoor eenvoudig eten chic aanvoelt, en chic eten eenvoudig.</p>