Tendens MOH set theorieboeken

Voorzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789037261233
Uitgever: Boom Beroepsonderwijs
Verschijningsvorm: Paperback
Druk: 1
Pagina's: 443
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Tendens Manager/ondernemer horeca helpt jou om een goede ondernemer en manager in de horeca te worden. In deze praktijkgerichte lesmethode leer jij jezelf kennen. Zo kun je vanuit je eigen kracht je persoonlijke gastvrijheidsstijl, ondernemersstijl en leiderschapsstijl ontwikkelen. Je leert hoe je ideeën uitwerkt in concrete plannen, zodat je de onderneming tot een succes kunt maken. En je leert hoe je ervoor zorgt dat de organisatie op rolletjes loopt, zodat je medewerkers tevreden zijn en je een financieel gezond bedrijf houdt. Zo kun je samen met je hele team, van frontoffice tot keuken en bediening, jouw gasten een fantastische beleving bezorgen.

Set theorieboeken Ondernemen, Operationeel management en Meewerken in de horeca. De set bestaat uit drie theorieboeken van Tendens MOH. Deze kun je gebruiken als naslagwerk bij de digitale lesmethode Tendens MOH.

De boeken bestaan uit de volgende onderdelen voor mbo Manager/ondernemer horeca:

In het boek Meewerken in de horeca, de thema's:

1. De horecabranche

2. Meewerken in de keuken

3. Meewerken in de bediening

4. Menuleer en eetwensen

5. Meewerken in het hotel.

In het boek Ondernemen in de horeca, de thema's:

1. Starten van je onderneming

2. Marketing in je onderneming

3. Financieren van je onderneming

4. Inkoop- en voorraadbeleid bepalen.

In het boek Operationeel management in de horeca, de thema's:

1. Leidinggeven

2. Personeel en organisatie

3. Begroten en bewaken van financiën.