Zoekfilters
Resultaten (9)
morgen verzonden
Het koffieboek
Maak van je keuken je koffiebar
2023 || Hardcover || Charlene De Buysere || Lannoo
Koffie is alomtegenwoordig. Van een cappuccino 's morgens, over een filter bij het middagmaal tot een espresso na het avondeten; iedereen heeft zijn eigen koffieritueel. In dit boek leer je alles over de heerlijkste bonen en de beste zetwijzen. Of je nu een koffieleek bent, of een echte koffiesnob, met dit boek zal je thuis koffie kunnen maken zoals een echte barista.
morgen verzonden
SOS Piet XL
2023 || Paperback || Piet Huysentruyt || Lannoo
In het najaar van 2022 komt Piet Huysentruyt eindelijk weer met een nieuw seizoen SOS Piet op de buis. Tijd dus om ook een nieuw boek SOS Piet te lanceren! In SOS Piet XL focust Piet op recepten die wel eens fout kunnen lopen. Stap voor stap neemt hij je mee door de bereiding en geeft hij aan waar de angels zitten, zodat je uiteindelijk een heerlijk, geslaagd gerecht op tafel kunt toveren. Wat hebben we geleerd vandaag?
morgen verzonden
De druif
Ontdek het verhaal van druif tot wijn, van albariño tot zinfandel.
2022 || Ongedefinieerd || Gianluca Di Taranto || Lannoo
Je hebt wijn en je hebt wijn. Gianluca Di Taranto leert je alles over die tweede soort: van de historiek over de origine tot de karakteristieken en leuke wist-je-datjes. Gianluca vertelt met passie en humor over het karakter van de verdicchio, de kenmerken van de nebbiolo en de origine van primitivo.
Bekende en minder bekende druiven passeren de revue, maar één ding is zeker: je zult bijleren. Ontdek je nieuwe favoriete wijn in dit prachtig uitgegeven cadeauboek, en doe dat liefst met een g...
morgen verzonden
Alles uit de oven
300 recepten voor elke dag, hartig en zoet
|| Paperback || Libelle || Lannoo || met inkijkexemplaar
Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt sowieso mee. Maar natuurlijk ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren en grillen: de oven is het ideale koksmaatje.Alles uit de oven is een Libelle verzameling van 300 hartige en zoete ovenschotels, geschikt voor elke gelegenheid. Koekjes, cake en taart, clafoutis en soufflé, mac 'n cheese en pommes duc...
morgen verzonden
Lekker Italië
Gids voor de Italiaanse keuken en eetcultuur
2023 || Paperback || Lonely Planet || Lannoo
Een cappuccino bestellen na 11 uur, pasta eten met mes en vork, ... Het lijkt allemaal onschuldig, maar niks schreeuwt meer 'onwetende toerist'. In deze gids leer je de ins en outs van lokale gebruiken, restaurantetiquette en seizoensgebonden ingrediënten.
Om je helemaal voor te bereiden op je bezoek, lees je meer over hoe, wat, waar en wanneer te eten; van essentiële tafelmanieren over regionale klassiekers tot de beste lunch- en dinerplekjes... om je vingers bij af te likken!
morgen verzonden
Chef Bru
De brasseriekeuken van Wout Bru
2024 || Hardcover || Wout Bru || Lannoo
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek. In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!
morgen verzonden
Het grote Libelle pastaboek
300 overheerlijke pastarecepten
2022 || Paperback || Libelle || Lannoo
Het grote Libelle pastaboek is hét bewijs dat je met pasta werkelijk alle kanten uit kunt. Koud, warm of recht uit de oven; met saus of met groenten, met vis of met vlees; snel klaar of wat bewerkelijker. Alleen al de naam van de pasta doet je watertanden: spaghetti, tagliatelle, cannelloni, ravioli, penne, papardelle, lasagne, conchiglioni... Je vindt het allemaal terug in dit kookboek met 289 recepten met succesgarantie.
morgen verzonden
Snel & simpel
2021 || Paperback || Loïc Van Impe || Lannoo || met inkijkexemplaar
Je kent tv-kok Loïc Van Impe van Zot van koken of Tussen Twee Vuren op vtm. In dit eerste boek van Loïc, dat eerder al verscheen onder de titel Loïc the Rookie Cook, serveert hij zijn allermakkelijkste gerechten. Ontdek hoe je met een kort boodschappenlijstje en in een mum van tijd met weinig gedoe superlekkere comfortfood op tafel tovert. Proef de quesadillas met kip of de pasta meatballs en geniet van de cheeseburger met spelt of de zelfgemaakte panpizza.
morgen verzonden
Lekker Japan
Gids voor de Japanse keuken en eetcultuur
2023 || Paperback || Lonely Planet || Lannoo
Een fooi geven aan de sushichef, eetstokjes tegen elkaar wrijven, ... Het lijkt allemaal onschuldig, maar niks schreeuwt meer 'onwetende toerist'. In deze gids leer je de ins en outs van lokale gebruiken, restaurantetiquette en seizoensgebonden ingrediënten.
Om je helemaal voor te bereiden op je bezoek, lees je meer over hoe, wat, waar en wanneer te eten; van essentiële tafelmanieren over regionale klassiekers tot de beste lunch- en dinerplekjes... om je vingers bij af te likken!