Zoekfilters
Resultaten (10)
Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake
2024 || Hardcover || Miljuschka Witzenhausen || Miljuschka Publishing B.V.
Met dit verlekkerende cheesecakeboek doet Miljuschka haar bijnaam Cheesecake Queen eer aan: van classics tot feestnummers en cheesecake-kampioenen, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. Ze duikt daarnaast de geschiedenis van de cheesecake in en doet een deep dive in de cheesecake-basisprincipes. De meer dan 80 romige, zoete en soms zelfs hartige cheesecakes worden een vriend voor het leven – wedden?!
morgen verzonden
Quick & tasty studentenkookboek
Snelle en eenvoudige recepten voor gezonde studentenkost
2022 || Hardcover || Lena Djuphammar || Centrale Uitgeverij Deltas
Studeren voor je examens, papers schrijven en dan ook nog eens tot in de vroege uurtjes feesten: het leven van een student kan zwaar zijn. Gelukkig tover je met dit hippe en tasty kookboek tal van lekkere maaltijden op tafel die niet veel tijd en geld kosten en ook nog eens heel gezond zijn. Daarnaast biedt dit boek ook gerechten die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals wraps of sandwiches, en recepten die geschikt zijn voor grote groepen, perfect voor een feestje of als je kookt voor je huis...
Njam : Bart Desmidt - Simpel maar goed
2024 || Hardcover || S Bex || Njam!
In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variërend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te m...
Barbecue
Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe
2025 || Hardcover || Hugh Mangum e.a. || Phaidon Press
McGee on Food and Cooking
An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
2004 || Hardcover || Harold Mcgee || Hodder & Stoughton
'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston BlumenthalIf you've ever wondered:Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones;...
morgen verzonden
Kook ook / Druk 8
het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc
Kook ook
Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht
* Bijna 500 pagina's
* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!
Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...
morgen verzonden
Het kookboek van Nederland
Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
2024 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar
In Het kookboek van Nederland presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis, van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi. Ze vertellen ons het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten, laten zich hoe culinaire tradities zich ontwikkelden en ...
Breakfast, Lunch, Tea
The Many Little Meals of Rose Bakery
2025 || Hardcover || Rose Carrarini || Phaidon Press
Puur aardappel
101 sensationele & spectaculaire gerechten
2025 || Hardcover || Poppy O'Toole || Good Cook B.V.