Zoekfilters
Resultaten (3)
maandag verzonden
Beleggen in vastgoed - Deel II. Thematische toelichting - 1. Kwaliteit
|| Paperback || Em.prof.ir. W.G. Keeris || Boeken uit Limburg
Dit boek 'Kwaliteit' is het eerste deel van Deel II. uit de serie 'Beleggen in vastgoed - Op transparantie gericht'. Het thema is van groot belang, want het toekennen van waarde is kwaliteit gerelateerd, maar daarop wordt nooit serieus ingegaan bij het waarderen. Na het theoretische 1e gedeelte, plaats het 2e gedeelte dat in de context van vastgoed. Centraal staat hoe kwaliteit bepaald wordt en welke factoren de beoordeling van kwaliteit en waarde beïnvloeden. Daarbij is de neutrale invalsho...
maandag verzonden
Scenario-denken – 2. Toelichting theorieën waarderen vastgoed
Beleggen in Vastgoed – Op transparantie gericht
2021 || Paperback || Em.prof.ir. W.G. Keeris || Boeken uit Limburg || met inkijkexemplaar
De titel van dit boek zegt al: het gaat over de theoretische achtergronden bij het waarderen en taxeren van vastgoed. Deze toelichting is bepaald nodig. Omdat voor vastgoedbeleggingen de in de financiële markt gangbare theorieën en methoden zijn overgenomen, zonder die eerst te transformeren naar aard en karakteristieken van het vastgoed en de vastgoedmarkt. De wezenlijke verschillen daartussen ontgaan de taxateurs in veel gevallen, ook al omdat het (onbewuste) beleid altijd was zorgen aang...
maandag verzonden
Beleggen in vastgoed - IV. 1. Marktsegment Science parks
Op transparantie gericht
|| Paperback || Em.prof.ir. W.G. Keeris || Boeken uit Limburg
Dit is het eerste boek van deel vier van de serie 'Beleggen in vastgoed - Op transparantie gericht'. Het thema ervan is science park-vastgoed, het beleggen daarin en het managen daarvan. Science parks zijn van belang vanwege de Reen relatief laag risicoprofiel aan toegekenend wordrendementsontwikkeling. De analyses en onderzoek maken duidelijk, dat dit onderdeel van de bedrijfsruimtenmarkt als een afzonderlijk marktsegment aangemerkt moet worden. Er kan een relatief laag risicoprofiel aan toe...