Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (2)
Paperback (2)
Taal
Engels (2)
Nederlands (2)

Resultaten (4)

19,95
Leverbaar vanaf 10 oktober
met 5% korting 18,95
+
Bestel

The Philosophy of Christmas

2024 || Hardcover || Caroline Taggart || British Library Publishing

Following in the tradition of the British Library Philosophy of … series, this full-colour book explores the fascinating and diverse influences on our Christmas celebrations. A beautifully designed gift book, this is the perfect stocking filler, written by popular and best-selling author, Caroline Taggart.

19,95
Vóór 20:00 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 18,95
+
Bestel

Zuurkool

een werelds gerecht

2024 || Paperback || Carrie Tanis || GigaBoek

Zet de hele wereld op je bord met ‘Zuurkool, een werelds gerecht’. Een smaakvolle reis langs 25 landen waarin zuurkool de hoofdrol speelt. Dit kookboek laat zien hoe dit veelzijdige ingrediënt zich heeft geworteld in diverse culturen over de hele wereld. Zuurkool, bekend om zijn knapperige textuur en verfrissend zure smaak, is niet alleen een bron van vitamine C, antioxidanten en probiotica, maar ook een culinaire kameleon. In dit boek vind je de klassieke bereidingswijzen naast innovati...

22,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 21,80
+
Bestel

Herbarium

One Hundred Herbs * Grow * Cook * Heal

2024 || Hardcover || Caz Hildebrand || Thames & Hudson Ltd

Explores the histories, associations and uses of 100 herbs, as well as providing ideas for both food and wellbeing. In this book, each entry features a specially commissioned illustration with texts that include the botanical name, place of origin, varieties and areas where the herb is most commonly grown.

20,00
Leverbaar vanaf 28 oktober
met 5% korting 19,00
+
Bestel

Sterke Recepten

Voor elk moment wat lekkers

2024 || Paperback || SterkInDeKeuken || SterkInDeKeuken

Als je dit boek openslaat, wil je waarschijnlijk alles maken. We zijn benieuwd wat jouw eerste recept wordt. Carpaccio Flammkuchen, Slagroom Truffels, een Luie Zondag Pasta of één van de vele andere lekkere recepten?

Dit kookboek heeft ‘Voor elk moment wat lekkers’. Avondeten, hapjes, cocktails… het maakt niet uit. Op elk moment van de dag kan je deze recepten goed gebruiken.

De broers Michael Sterk & Daniël Sterk vormen samen Sterk In De Keuken. Met hun creatieve en makkelijke recep...