Zoekfilters

Verschijningsjaar
2020 (2)

Mens en maatschappij algemeen (6)

14,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Oestersalons, bakkeljauwbitterballen en donutzaken

De veranderende eetcultuur in de lage landen

2023 || Paperback || Janno Lanjouw || Gennep B.V., Uitgeverij Van

14,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Klappen opvangen, veerkracht tonen

Bijdragen aan oplossingen voor het voedselvraagstuk

2020 || Paperback || Janno Lanjouw || Gennep B.V., Uitgeverij Van

16,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De buik van de stad 2019

Over de noodzaak van een nieuw voedselsysteem

2019 || Paperback || Janno Lanjouw || Gennep B.V., Uitgeverij Van

16,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De buik van de stad

Perspectieven op voedsel, stad en land

2018 || Paperback || Hidde Boersma e.a. || Gennep B.V., Uitgeverij Van

Landschapspijn, verlies aan biodiversiteit, bodemdegradatie, ongezonde voeding - het voedselsysteem kraakt in zijn voegen.

De negatieve bijeffecten van het efficiënte en goedkope voedselsysteem dat opgebouwd is na de Tweede Wereldoorlog zijn groter geworden dan de voordelen. Iedereen die zich er mee bezig houdt, is het er over eens: dat moet anders.

Maar waar de urgentie en analyse gedeeld worden, lopen de meningen over hoe het dan wel moet sterk uiteen.

Deze bundel behandelt het voedselv...

9,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over Eten

Het voedselsysteem in woelige tijden

2020 || Paperback || Janno Lanjouw || Gennep B.V., Uitgeverij Van

16,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Foerageren, fabrieksvoedsel en fruitvingers

De buik van de stad 4, Flevo Campus jaarboek

2022 || Paperback || Janno Lanjouw || Gennep B.V., Uitgeverij Van

Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het

eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers,

denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma

op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen­

recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van

volkstuintjes en de...