Zoekfilters

Auteur
Petra Casparek (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (5)
Verschijningsjaar
2022 (2)
Uitgever
Good Cook B.V. (2)

Inmaken en conserveren (6)

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Handboek inmaken & bewaren

2022 || Paperback || Petra Casparek || Centrale Uitgeverij Deltas

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!

Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen ...

22,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Inmaken & Fermenteren

2022 || Hardcover || Petra Casparek || Deltas Chantecler || met inkijkexemplaar

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.Alles om mee te beginnen...... basiskennis over inleggen, inmaken, fermentere...

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 24,69
+
Bestel

Zuurgoed

Zelf groente en fruit fermenteren

2022 || Hardcover || Sanne Zwart || Terra

Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in Rotterdam. Zij biedt met Zuurgoed een praktisch basisboek over fermenteren voor iedereen die thuis aan de slag wil gaan. Want fermenteren is de ideale manier om de restjes uit je koelkast te transformeren tot heerlijk tafelzuur. Het is leuk om te doen, levert bijzondere, gezonde en supersmaakvolle producten op en voorkomt voedselverspilling. In dit boek ...

27,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

2021 || Hardcover || Sam Dewilde e.a. || Samenwerkende Uitgevers VOF || met inkijkexemplaar

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en...

24,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 23,28
+
Bestel

De inmaaktuin

365 dagen eten uit eigen tuin

2024 || Hardcover || Jo Turner || Good Cook B.V.

Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van

moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.

Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet

alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer

je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben

tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook

uitleg over het kweken en conserveren van kruiden

en specerijen ontbreekt niet.

Leer alles over de diverse conserveringstechnieken:

van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren.

Ga a...

32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over rot

het handboek voor fermenteren

2019 || Hardcover || Meneer Wateetons || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'.

Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie!

Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, v...