Zoekfilters
Eten en drinken algemeen (3)
morgen verzonden
Dippen en Smeren
2020 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.
De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.
Dip ze!
morgen verzonden
Van de grill op de plank
2021 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
morgen verzonden
Pasta's en sauzen
2015 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.