Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenEten en drinken algemeen (2)
morgen verzonden
Rook! Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten
culinair roken op de BBQ en andere rookkasten
2016 || Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken va...
morgen verzonden
Sous vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
2016 || Hardcover || Lisa Q. Fetterman || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.