Zoekfilters
Eten en drinken algemeen (6)
maandag verzonden
De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten
Eenvoudig, snel en compleet
2024 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts
HOT & FAST; EEN BEKENDE BBQ-TERM. ALHOEWEL HET HEERLIJK IS OM UITGEBREID TE BARBECUËEN, HEBBEN WE ER NIET ALTIJD TIJD VOOR EN ZIN IN. CHEF-KOK ZOWIE TAK LAAT JE MET DIT ULTIEME BARBECUEBOEK ZIEN DAT HET MOGELIJK IS OM SNELLE, EENVOUDIGE GERECHTEN TE SERVEREN.
Met 'De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of dat nu nasi goreng is of een entrecote met chimichurri. Zorg dus dat je barbecue op ...
maandag verzonden
Het Ultieme Bier- en BBQboek
De lekkerste barbecuegerechten met en bij bier
2024 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts
BIER IS EEN WELKOME GAST BIJ ELKE BARBECUE. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN LIEFDE VOOR GRILLEN EN BROUWEN. DE VUISTREGEL IS: JE MAAKT HET GERECHT MET HET TYPE BIER DAT JE ERBIJ ZOU WILLEN DRINKEN.
Met 'Het Ultieme Bier- en BBQboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs J...
maandag verzonden
Het Ultieme Vleesboek
De lekkerste recepten voor op de BBQ
2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Vleesboek' mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Met 'Het Ultieme Vleesboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele che...
maandag verzonden
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek
De lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten
2023 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.
Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een...
maandag verzonden
Het Ultieme Burgerboek
Heerlijke BBQ-recepten om je tanden in te zetten
2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts
De hamburger, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Burgerboek’ mee in de wereld van burgers en bijpassende side dishes. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 80 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte burger.
Met ‘Het Ultieme Burgerboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om sappige burgers te bakken. Of dat nu de klassieke cheeseburger is, of een triple pork-smashburger. Auteur Zowie Tak, ...
maandag verzonden
Het Ultieme Pizzaboek
De lekkerste pizza's en snacks van de BBQ
2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts
Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 60 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte pizza.
Met ‘Het Ultieme Pizzaboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om pizza’s met krokante bodem te bakken. Of dat nu de klassieke Margherita is, of een Turkse lahmacun met shoarma en tz...